Termékek Menü

Rólunk

A márka

Több mint 30 éve a női ékszerek piacán a Deja vu márkanév egyet jelent a fejlesztéssel és innovációval.  Világszerte jelenleg egyetlen márka sem közelíti meg a Deja vu karóra kollekció sokféleségét.

Számunkra az óra sokkal több mint egy funkcionális tartozék. 

A Deja vu a kifinomult, modern, független és fantáziadús nő jelképe. Női óráink jellemzője a színek, formák és anyagok játékos használata. 

Mottónk: „Change your style a million times”

A Deja Vu női ékszeróra az ezüst, rozsdamentes acél, akril, gyöngy, üveg, kő és fa kiegészítőknek köszönhetően számtalan kombinációs lehetőséget nyújt viselője számára. A kollekció tartalmaz néhány alapdarabot, amelyek felhasználásával további kombinációk hozhatók létre.  A nemesacél óratok elérhető  fényes és matt változatban, rendelhető ezüst, arany, rózsaarany vagy akár csokoládé színben is, fekete vagy fehér, osztott vagy osztatlan  számlappal.

Az alkalomnak, ruhatárának és hangulatának megfelelően, hozza létre egyedi ékszerét – a saját, átváltoztatható óráját. 

Egy ilyen óra feltűnés nélkül tükrözi viselője személyiségét és egyediségét.

A Deja vu története

Brigitte Gertz-Ziegler - Ő a kreativitás a márkanév mögött.  

„Fiatalos, sugárzó és üdítően egyszerű, ötletgazdag”…így jellemzik Őt barátai és ügyfelei.

Szenvedélyesen keresi az új ötleteket, mély elégedettség és öröm tölti el egy-egy sikeresen megvalósított gondolat, egy új termék megszületésekor.

Karrierje 30 évvel ezelőtt kezdődött Swabian Kircheimben, az egykori szappangyár területén, ahol 1985-ben megnyitotta első ékszerüzletét Purple Lädle néven. Ezt a kis boltot nevezhetnénk a Deja Vu márka szülőházának is. Brigitte egy nagyon egyedi és jellegzetes ékszer kifejlesztését tűzte ki célul – így született meg ez a különleges óra.  Az átalakítható óra – Egy óra, melynek viselője alkalomtól, ruhatártól vagy aktuális hangulatától függően személyes üzenetet közvetíthet a világ felé. Az első bemutatódarabot 2000-ben Deja Vu néven szabadalmaztatta.

Külföldi útjai során gyűjti az inspirációkat, imádja a kulturális sokszínűséget. Szabadidejét igyekszik családjával tölteni, boldog házasságban él férjével, akivel három gyermeket neveltek fel. Annak ellenére, hogy a Deja Vu márka nagy sikert aratott, Brigitte Gertz-Ziegler szilárdan két lábbal áll a földön és férjével együtt mindig sikerül megtalálnia az egyensúlyt a munka és a család között.

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Co-ever Kft.
Szolgáltató székhelye: 2089 Telki, Vadrózsa u.43.
Cégjegyzékszám: 13-09-182645
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@dejavu-hungary.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06302121367
Adószám: 25737385-2-13
Hatósági eng. szám: 6/2016